28. listopad
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Čtyřiatřicáté číslo časopisu Warehouse #1 si připomíná nespočet zajímavých událostí i výročí, mezi nimiž rozhodně stojí za připomenutí například 200 let značky Angostura nebo 90 let společnosti Nikka. Objevovat můžete i krásy Jamajky, barovou kulturu norské metropole Oslo či příběh sanfranciského podniku Tommy’s Mexican Restaurant a jejich house margarity. Kromě detailnějšího seznámení se zázvorem a jeho významem pro koktejlovou kulturu čeká na čtenáře také bližší pohled na tajemnou pátou chuť známou jako umami, a to hned ve dvou rovinách. Za pozornost poté bezpochyby stojí rozhovory s různými osobnostmi od Cynthie Vargas, master blenderky rumů Matusalem, přes Marca Savia, jenž vykresluje rozmanitost značky The Demon’s Share, až po Magdalenu Paqua, která se svým přístupem zasazuje o zvýšení povědomí o biodynamickém vinařství. Opomenout nelze ani unikátní ohlédnutí za posledním ročníkem Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech či netradiční doutníkovou perspektivu, v níž nejde pouze o doutník jako takový, nýbrž o možnosti jeho párování.
Časopis Warehouse #1 představuje již od roku 2012 unikátní odborné periodikum, které je určené všem profesionálům i nadšencům se zájmem o pestrou škálu prémiových destilátů, přírodních vín, výběrové kávy a dalších výjimečných nápojů z celého světa.
28. listopad
24. prosinec
25. leden