28. listopad
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Jednatřicáté číslo časopisu Warehouse #1 přináší podrobný pohled na rumové destilerie na ostrově Mauricius i rozhovory s dvěma nesmírně významnými osobnostmi. Tou první je Alexandre Gabriel, vizionář, master blender a majitel společností Maison Ferrand a West Indies Rum Distillery, který stojí za značkami Plantation Rum, Citadelle Gin a Ferrand Cognac. Tou druhou je naopak vysoce uznávaný José Blanco, doutníkový master blender a obchodní ředitel ve společnosti Arturo Fuente. Kromě popisu barové scény v australském Sydney či legendami opředeného Baru Hemingway v pařížském hotelu Ritz se lze dále dočíst o řadě významných značek, jakými jsou Aperol, Cinzano nebo Matusalem. Nechybí ani rady a tipy, jak se správně obléct pro vámi zvolenou gastronomickou událost, či jaký sýr vybrat pro perfektní aperitivo moment. V neposlední řadě nelze pominout ani rozhovor s Pavlou Janečkovou Hájkovou o její knize Vintage Kitchen, v němž mimo jiné prozrazuje, kde se bere inspirace minulostí na talíři současnosti.
Časopis Warehouse #1 představuje již od roku 2012 unikátní odborné periodikum, které je určené všem profesionálům i nadšencům se zájmem o pestrou škálu prémiových destilátů, přírodních vín, výběrové kávy a dalších výjimečných nápojů z celého světa.
28. listopad
24. prosinec
25. leden