13. duben
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Pětatřicáté číslo časopisu Warehouse #1 je opět plné cest a inovací. Na jedné straně se díky němu můžete vydat za poznáváním karibské West Indies Rum Distillery na Barbadosu, ale stejně tak dobře se můžete zastavit ve francouzském Grande Champagne s koňakem Ferrand, můžete na skok nahlédnout do barů v Madridu, nebo se můžete nechat unášet krásou whisky z ostrova Arran. V rámci rozhovoru s majitelem značky Sober Spirits, kterým je inovátor Calixte Payan, je možné proniknout do světa destilátů s obsahem alkoholu 0 %. V článku Jak chutná zážitek se posléze můžete seznámit s tím, jak se rodí párování pokrmů s koktejly skrze rozhovor s Přemkem Forejtem a Petrem Gavlíkem. Za pozornost stojí i představení značky A. H. Riise, připomenutí novozélandských ginů a whisky Scapegrace, pohled na biodynamické vinařství L’Archetipo nebo uvedení prvního prémiového transparentního kávového likéru Gloria Original Pure. O tom, že nejen ke konci roku nás nadchnou šumivá vína a jiné nápoje, následně svědčí současný trend karbonizace. V neposlední řadě se pak můžete nechat strhnout moderními recepty na staré dobré známé chlebíčky.
Časopis Warehouse #1 představuje již od roku 2012 unikátní odborné periodikum, které je určené všem profesionálům i nadšencům se zájmem o pestrou škálu prémiových destilátů, přírodních vín, výběrové kávy a dalších výjimečných nápojů z celého světa.
13. duben
15. duben
7. květen