28. listopad
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Hrozny, ze kterých se vyrábí pisco Demonio de los Andes, pocházejí z nejstarších peruánských vinic v údolí Ica, jejichž založení se datuje do roku 1540. Na Acholado se používají výhradně původní odrůdy révy vinné, jako jsou Quebranta, Albilla, Torontel, Muscatel a Italia. Tento „ďábel z And“ má jemné, příjemně vyzrálé aroma s tóny třtinového cukru, citrusů a náznakem banánu. Na patře je plný, s hřejivými tóny vlašských ořechů, cukrové třtiny a zralých hrušek, které přetrvávají i do zakončení.
28. listopad
24. prosinec
25. leden