7. květen
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Velikonoční svátky: v pátek 18.4. a v pondělí 21.4. bude kamenná prodejna v Karlíně zavřena. Těšíme se na vás zase v úterý 22.4.
Již v 17. století vyráběli domorodí obyvatelé Amazonie alkoholický nápoj z avokáda, třtinového cukru a rumu, tzv. „abacate“. Tento likér byl velmi oblíbený i u evropských obchodníků, ale v té době nebylo možné jej v Evropě vyrábět z avokáda, proto se místo něj používala vejce. Tak vznikl vaječný likér, který je velmi oblíbený zejména o Vánocích a Velikonocích.
Eierkirsch vzniká z vybraného švýcarského třešňového destilátu Fassbind Kirsch a švýcarských vajec z volného chovu.
Aroma: tóny vanilky, třešňového dřeva Umburana, třešňových bonbonů a delikátních sušenek s vůní mandlí a čerstvého sena.
Chuť: tóny třešňového koláče, velmi krémová chuť s tóny mandlí, dřeva Umburana, skořice a příjemnou sladkostí.
Závěr: příjemný, jemný závěr s jemným aroma třešňového koláče.
Před použitím dobře protřepejte a podávejte vychlazený. Likér chutná nejlépe čistý, na ledu nebo smíchaný s pomerančovým džusem. Vynikající je také v dezertech, pohárech, sladkém pečivu, krémech či zmrzlinách.
7. květen
12. květen
13. květen