28. listopad
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Grand Marnier Cordon Rouge je vyráběn ve Francii na základě tajného receptu, který sestavil Louis-Alexandre Marnier Lapostolle již v roce 1880. Dle tohoto receptu, který je předáván z otce na syna, se opatrně míchá pravý koňak (na rozdíl od podobných likérů, které používají jiné alkoholy), esence divokých tropických pomerančů a další přísady. Tato směs je následně uložena do sudů z francouzských dubů k pomalému zrání. Pro získání pomerančové esence je používán pouze jeden druh pomerančů, a to divoká odrůda Citrus Bigaradia, která je ručně sklízena na plantážích Marnier-Lapostolle v Karibiku.
Grand Marnier lze použít pro přípravu osvěžujících long drinků, je nedílnou součástí mnoha klasických koktejlů, proslavil se ale i jako součást nejluxusnějšího francouzského dezertu Crêpe Suzette a jiných pokrmů francouzské kuchyně.
28. listopad
24. prosinec
25. leden