28. listopad
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Meticho Chocolate & Toffee potěší všechny milovníky sladkého.
Meticho vyrábí společnost Rum Nation podle tajného receptu. Jeho základem je delikátní středoamerický rum, který je obohacen o další přírodní chutě: čokoládu, karamely a dotek vanilky.
Stejně jako Meticho Rum & Citrus, jde o rum vyrobený z 4letých prémiových rumů vyrobených v Hondurasu, konkrétně v palírně Destileria Los Angeles. Rumy zde zrají 4 roky v sudech po americké whiskey. Rum je následně infuzován esencemi čokolády a karamelu.
Díky tomuto závěrečnému kroku je Meticho Chocolate Infusion & Toffee jako stvořený k párování s dezerty všech možných chuťových variací, ale může být sám dezertem.
Na hřejivém rumovém základu se rozehrává krémová, máslová, bohatá, lahodně sladká chuť s výraznými tóny čokolády a karamelek.
Vynikne nejlépe na ledu, samotný nebo v opulentním spojení s dezerty.
28. listopad
24. prosinec
25. leden