28. listopad
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Mezcal Gusano Rojo se vyrábí v destilerii Bronco Matateco ve státě Oaxaca. Dvaašedesátiletý maestro destilador Castulo Mendez destiluje od svých osmi let, kdy se to začal učit od svého otce. Mezcal Gusano Rojo se vyrábí z agáve Espadín, která se sklízí po osmi až deseti letech. V jámě v zemi se 8 hodin nechá rozpálit oheň, na oheň se navrší kameny, potom rozsekaná agáve a na ně přijde ještě bagasso. Tento proces vaření / uzení probíhá 4 dny. Šťávy získané drcením se nechají 72 hodin kvasit, než se z nich na šesti alambicích po dvou destilacích získá mezcal. Ten se nechává 6 měsíců zrát a nakonec je do něj přidáván karamel, aby bylo dosaženo konstantního zbarvení.
28. listopad
24. prosinec
25. leden