24. prosinec
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Paranubes vzniká v odlehlé oblasti na severu hornatého regionu Oaxaca, kde jej z čerstvé šťávy cukrové třtiny vyrábí José Luís Carrera, představitel třetí generace rodinné tradice.
Oaxaca je domovem původních obyvatel Mexika a je tradiční oblastí pro pěstování cukrové třtiny, kávy a ovoce, jako je mango a papája. Paranubes vzniká z organicky pěstované cukrové třtiny, jejíž šťáva prochází přirozenou fermentací. Používají se čtyři odrůdy cukrové třtiny pěstované v nadmořské výšce mezi 1100 až 1800 metry.
Paranubes Añejo New American Oak zraje po destilaci 18 měsíců v nových sudech z amerického dubu. Zachovává si zemitou sladkost a slanost, kterou se vyznačuje nezrající rum Paranubes, je však doplněna o výrazné tóny vanilky, kakaa, tabáku a jemnou dřevitost.
Lahvuje se při síle 53,8 %.
24. prosinec
25. leden
8. únor