28. listopad
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Sherry Amontillado Los Arcos prochází oběma typy zrání, nejdříve biologickým, a to asi po dobu 4 let, a poté po stejnou dobu oxidačním.
Díky dlouhému zrání získává plnou oříškovou chuť, na patře lehkou a jemnou, s dlouhou dochutí. Podává se lehce vychlazené při teplotě 13–14 °C. Ideální je jako aperitiv, skvěle doprovodí ořechy a sýry, zelený chřest nebo třeba risotto.
Po otevření by se mělo skladovat v chladničce a spotřebovat do 3 měsíců.
28. listopad
24. prosinec
25. leden