28. listopad
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Chalong Bay pochází z Phuketu v Thajsku. Palírna byla založena dvěma Francouzi, kteří se rozhodli vyrábět řemeslný rum z místní cukrové třtiny francouzským způsobem. V Thajsku se pěstuje vice než 300 odrůd cukrové třtiny, některé jsou pěstovány ve velkém, jiné jsou vzácné. Chalong Bay používá jen jednu specifickou odrůdu a pečlivě si vybírá pouze místní farmáře, kteří ji pěstují. Destilace probíhá v unikátním tradičním francouzském měděném kolonovém přístroji používaném pro destilaci armaňaku, který byl v Chalong Bay lehce upraven. Po destilaci je tento bílý rum skladován v nerezových tancích po dobu 8 až 12 měsíců předtím, než je lahvován. Je to delikátně ovocný a hladký rum. Etiketa uvádí rok, číslo série a podpis osoby, která rum lahvovala. Láhev má dřevěnou zátku a je dodávána v tubě. Edice Lemongrass je při destilaci infuzovaná citronovou trávou, surovinou, která je srdcem thajské kuchyně. Rum je čerstvý, jemný a exotický s ovocným kyselým aroma, na patře s tóny limety, citronové trávy, verbeny a grepu.
28. listopad
24. prosinec
25. leden