28. listopad
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Limitovaná edice Eternal Spring in Sugarlandia byla uvedena na trh s cílem pokračovat v podpoře snah o ochranu a obnovu ostrova Negros, odkud Don Papa pochází. Nová tuba byla představena v rámci iniciativy World Worth Preserving a navazuje na loňský úspěch edice Secrets of Sugarlandia, díky které bylo vybráno 50 000 eur na podporu ochranářských prací klíčových organizací na ostrově.
Tuba zachycuje bohatou a rozmanitou flóru, jež se rozkládá hluboko v džungli Sugarlandie - keře, byliny, stromy a kvetoucí rostliny, které zaznamenal a studoval botanik Fray Manuel Blanco ve své publikaci Flora de Filipinas.
Podíl z prodeje této edice podpoří novou spolupráci značky Don Papa a Nadace pro ochranu útesů a deštných pralesů na Filipínách (Philippine Reef and Rainforest Conservation Foundation, Inc.), která vede programy ochrany a udržitelnosti na ostrově Negros a v několika dalších částech Filipín.
Tuba má na sobě QR kód, který odkazuje na více informací.
V této limitované tubě se ukrývá Don Papa Baroko. Baroko ve staré filipínské tagalštině znamená nadšení a chuť k životu. A je to jedna z vlastností, kterou zhmotňuje i stejnojmenná edice značky Don Papa.
Don Papa Baroko se vyrábí z melasy na filipínském ostrově Negros , kde se pěstuje jedna z nejsladších cukrových třtin na světě. Na úpatí pohoří Mount Kanlaon poté zraje tři až pět let v sudech po bourbonu.
Ve výsledném blendu se projevuje originální charakter značky Don Papa, který je výrazný, bohatý a plný života.
Aroma: bohaté tóny citrusů a vanilky.
Chuť: plná, s tóny kandovaného tropického ovoce a medu.
Závěr: dlouhý, výrazný závěr s náznaky rozinek a vypáleného dřeva.
Don Papa je první prémiový rum, který se malosériově vyrábí na filipínském ostrově Negros, jemuž se také někdy přezdívá Sugarlandia. Právě na něm se totiž pěstuje jedna z nejsladších cukrových třtin na světě.
28. listopad
24. prosinec
25. leden