28. listopad
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Albert Heinrich Riise byl dánský cestovatel a dobrodruh, který se v roce 1838 stal prvním lékárníkem na karibském ostrově St. Thomas. Ostrov je součástí dnešních Amerických Panenských ostrovů, v té době však patřil bývalému Dánsko-norskému království. A.H. Riise zde objevil nové rostliny, byliny a zvířata. Poznal také tajemství destilace lihovin z cukrové třtiny a v době, kdy námořníci dostávali část svého platu v rumu, se stal dodavatelem pro dánské námořnictvo.
Non Plus Ultra je latinský výraz znamenající „a dále už nic“. Podle legendy tento nápis stával v antice na Héraklových sloupech u vstupu do Gibraltarské úžiny. To mělo námořníky varovat, že překročením této hranice zároveň opouštějí dosud prozkoumanou zemi a vstupují do neznámého.
Použití nejstarších a nejlepších sudů po sladkých a dezertních vínech dodává blendu Ambre d'Or Excellence mimořádnou chuť s tóny zralého ovoce a vybraného koření. Jeho charakter připomíná víno, se zvláštní hloubkou a výbušnou chutí, ve které se projevují konzervované švestky s nádechem mirabelek a pomerančové kůry.
Aroma: zavařené mirabelky s pomerančovou kůrou a vřesovým medem a aromatické, lehce spálené tóny z dubových sudů, k tomu máslové sušenky a jemné květinové, voňavé tóny.
Chuť: dominuje chuť zralých nakládaných švestek.
28. listopad
24. prosinec
25. leden