28. listopad
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Legendární nealkoholický aperitiv Crodino byl uveden na trh v roce 1965. Vyrábí se v italském městě Crodo v regionu Piemonte. Receptura je založena na místní pramenité vodě z pramene Liesel, ve které se louhují vysoce kvalitní byliny, koření, dřevo a kořeny, jež jsou dodávány z celého světa. Všechny ingredience jsou míchány dle původní tajné receptury. Extrakt je ponechán 6 měsíců k odpočinku a až poté se z něj stává tento apetitiv, a to procesem, který se od roku 1965 nezměnil. Nápoj je nakonec ještě sycen oxidem uhličitým.
Jedinečná komplexní hořkosladká chuť se hodí ke všem příležitostem, kdy se podávají lehké alkoholické nápoje, nebo jako chuťově vynikající, stylová alternativa k alkoholickým nápojům.
Crodino Rosso stimulující červené barvy se vyznačuje trpkým aroma krvavého pomeranče, v závěru s lehce nahořklou tříslovinou.
Dodává se v 17,5 cl lahvičkách (1 lahvička = 1 porce), které jsou ihned připraveny k použití. Protože neobsahuje alkohol, lze si Crodino vychutnat samotné. Stačí nalít obsah lahvičky do sklenice naplněné ledem a plátkem pomeranče. Další možnost je namíchat Crodino se sodou. Podává se se ve velké sklenici na víno s ledem a plátkem pomeranče. Stačí nalít obsah lahvičky do sklenice s ledem, doplnit sodou a ozdobit pomerančem.
Balení obsahuje 3 lahvičky.
Crodino se vyrábí z vybraných bylin a koření ve městě Crodo v Itálii dle původní receptury z roku 1965. Pro svou vynikající osvěžující hořkosladkou chuť je oblíbenou alternativou alkoholických spritzů. Vychutnejte si jej samotný vychlazený, nebo na ledu v mixu se sodou a plátkem pomeranče jako Crodino Spritz. Zkuste ho i jako součást italského aperitivo momentu. Typické „aperitivo“ je setkání s přáteli nad jednou či dvěma skleničkami a malým občerstvením jako jsou olivy, bruschetta nebo grissini. Buon aperitivo!
28. listopad
24. prosinec
25. leden