28. listopad
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Yuntaku je první digestivní likér, který kombinuje japonskou kulturu s italskou tradicí. Jeho receptura je inspirována tradiční kuchyní a kulturou ostrova Okinawa, k jejímuž ztvárnění přispívají starobylé italské výrobní postupy typického digestivního likéru.
Yuntaku v okinawském dialektu doslova znamená „povídání“. Toto první japonské amaro vychází z historické výzvy, kdy se na konci jídla strávníci setkávali s pokřiky „Yun-Taku“, které měly zahájit pití a povídání.
Jedná se o jedinečné amaro s překvapivě jemnou chutí, vyznačující se silnou vůní a výraznými hořkými tóny. Ideálně by se měl servírovat v teplotě 3-5°C a měl by se pít čistý jako digestiv po jídle, dokonale však vynikne i jako součást osvěžujícího koktejlu.
Hlavní přísadou Yuntaku je goja, nejoblíbenější zelenina z Okinawy, známá též jako “hořký meloun“. Goja je díky svým silným antioxidačním a prozánětlivým účinkům považována za superpotravinu a všichni milovníci zdravé výživy ji rádi vyhledávají.
Amaro Yuntaku se vyrábí v malých sériích v jedné z nejstarších italských palíren. Hořký základ tvoří goja, která se dále kombinuje s typickými japonskými bylinami a kořením, včetně sečuánského pepře, zázvoru, višňových květů a jasmínového čaje.
28. listopad
24. prosinec
25. leden